Fiscaal en Juridisch Adviesbureau

Over ons

mr. Robert SchalkeMR4U is in 2009 door mr. Robert Schalke opgericht. Robert Schalke (1978) studeerde rechten in Amsterdam en is in 2003 afgestudeerd. Tijdens en na zijn studie heeft hij gewerkt in zowel het bedrijfsleven en bij de (lokale) overheid. Gedurende deze periode heeft hij zich onder andere bezig gehouden met het opstellen van contracten en algemene voorwaarden, de afwikkeling van nalatenschappen, het geven van fiscale adviezen en incassowerkzaamheden. Voorts heeft hij in 2007 zijn WOZ-diploma behaald en heeft sindsdien voor vele gemeenten (WOZ) bezwaar- en beroepsprocedures gevoerd, zelfs tot aan de Hoge Raad.

Het logische gevolg van deze ervaringen was om een eigen fiscaal- en juridisch adviesbureau op te richten, waarbij het accent ligt op voormelde werkzaamheden. Wij streven naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers en doen graag wat extra voor hen. Zo komen wij bijvoorbeeld vaak bij de mensen thuis. Onze werkwijze is transparant en wij houden onze opdrachtgevers tussentijds op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

 

 

 

Samenwerking

Wij werken samen met makelaarskantoren in ondere andere Hattem, Heerde, Oldebroek en Zwolle. Indien nodig schakelen wij deze kantoren in om een taxatierapport op te stellen. Het voordeel van deze samenwerking is dat wij met een taxatierapport sterker staan om een lagere WOZ-waarde voor u te realiseren. De kosten voor het opstellen van een taxatierapport brengen wij niet in rekening. Indien het bezwaar gegrond wordt verklaard, betaalt uw gemeente deze kosten.