Fiscaal en Juridisch Adviesbureau

Algemene voorwaarden


Algemene voorwaarden zijn voorwaarden die bedoeld zijn om deel uit te maken van de overeenkomsten die u sluit als ondernemer. In de volksmond worden algemene voorwaarden ook wel “de kleine lettertjes” genoemd. Door het gebruik van algemene voorwaarden kunt u de onderhandelingen met uw klanten beperken, omdat u niet over allerlei onderwerpen zoals garantie, levertijden, eigendomsvoorbehoud, beperking van uw aansprakelijkheid apart hoeft te onderhandelen. Dit scheelt veel tijd, tijd die u als ondernemer beter kunt gebruiken.

 

Opstellen algemene voorwaarden op maat.


MR4U heeft ruime ervaring in het opstellen van algemene voorwaarden. Of het nu gaat om een webwinkel, een bouwbedrijf, een freelance fotograaf of een autorijschool, wij hebben inmiddels voor vele bedrijven en zelfstandigen zonder personeel de voorwaarden opgesteld of gecontroleerd. Wij leveren maatwerk, dat wil zeggen dat uw voorwaarden precies aansluiten op uw activiteiten en wensen en dat tegen vooraf overeengekomen vaste prijzen.

 

 

Werkwijze

Nadat wij met behulp van een uitgebreid intakeformulier uw activiteiten, ondernemingsrisico’s en wensen grondig in beeld hebben gebracht, wordt uitgezocht welke specifieke wet- en regelgeving van toepassing is. Daarnaast wordt getoetst of uw ondernemingsactiviteiten onderhevig zijn aan eventuele branchevoorschriften. Binnen circa één week ontvangt u het eerste concept. Dit concept wordt met u doorgenomen en toegelicht. Indien gewenst, worden de concept voorwaarden na overleg verder aangepast aan uw wensen. Door deze werkwijze en onze expertise bent u verzekerd van kwalitatief goede algemene voorwaarden.
Wij richten ons op ondernemers gevestigd door heel Nederland. Bij meer dan de helft van onze opdrachtgevers geschiedt de uitvoering van onze dienstverlening op afstand.

Kosten

De kosten voor het opstellen van algemene voorwaarden door onze jurist is afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten. De bedragen variëren tussen de € 179,- en € 229,- (exclusief btw).